Over ons

FysioKlein is in 2011 opgericht door Jochem Klein. In deze periode is FysioKlein uitgegroeid tot een professionele praktijk waarin persoonlijke benadering in de fysiotherapie en (sport)revalidatie voorop staat.

Onze fysiotherapie is voor iedereen die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. U kunt bij de fysiotherapeut terecht voor zeer uiteenlopende klachten: van pijn en zwellingen tot stabiliteitsproblemen en van krachtvermindering tot ademhalingsproblemen, samen met u vinden wij een oplossing voor uw fysieke problemen.

Missie/Visie

Fysioklein (2011) is een jonge compacte fysiotherapiepraktijk werkzaam in de regio Rijnwoude. Rijnwoude is een gemeente van ca 18.500 inwoners en is sinds een fusie onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. We delen deze regio met ca. 6 andere fysiotherapiepraktijken en werken in nauwe samenwerking met de sportschool Sport2bfit. Deze samenwerking is uniek in de regio en past goed in onze visie op de zorg.

We zijn ervan overtuigd dat bewegen de sleutel is om lang gezond en zelfstandig te blijven. Bewegen kan veel plezier geven en draagt bij aan een sociale omgeving. We willen iedereen stimuleren actief te zijn. Soms is bewegen echter (tijdelijk) niet vanzelfsprekend. Wij willen een bijdrage leveren om mensen letterlijk en figuurlijk weer in beweging te krijgen. We streven ernaar efficiënte en kwalitatief hoogstaande zorg te leveren waarbij de menselijke kant niet over het hoofd gezien wordt. Om dit te bereiken hebben we een werkschema van de 5 B’s ontwikkeld voor de praktijk en zijn daarnaast twee andere pijlers van groot belang.

5bs_productdetail
De 5 stappenBekijk de visie van FysioKlein, opgedeeld in 5 pijlers.
Lees meer
5bs_productdetail
Over onsMaak kennis met ons enthousiaste team.
Lees meer
5bs_productdetail
Onze partnersFysioKlein werkt samen met een aantal belangrijke partners.
Lees meer
5bs_productdetail
Onze netwerkenFysioKlein participeert in een aantal regionale netwerken.
Lees meer
5bs_productdetail
Missie/VisieBekijk de missie en visie van FysioKlein.
Lees meer
5bs_productdetail
De 2 pijlersBekijk de visie van FysioKlein, opgedeeld in 2 pijlers.
Lees meer

Deel dit: