FysioKlein Fysiotherapie

Fysiotherapie is voor mensen van iedereen die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. De klachten waarmee u bij de fysiotherapeut terecht kunt zijn zeer uiteenlopend. Van pijn en zwellingen tot stabiliteitsproblemen en van krachtsvermindering tot ademhalingsproblemen, samen met u vinden wij een oplossing voor uw fysieke problemen.

De 5 B’s

De eerste taak van een fysiotherapeut is het bekijken van de klacht, zodat precies vastgesteld kan worden waar het probleem ligt. FysioKlein vindt het minstens net zo belangrijk dat u begrijpt waarom u pijn heeft en wat hieraan ten grondslag ligt. Vervolgens wordt de behandeling gestart. FysioKlein heeft de beschikking over moderne behandelkamers en verschillende ruime oefenzalen om u functioneel te trainen. Na de behandeling wordt een traject uitgestippeld die ertoe moet leiden dat u weer pijnvrij bent in uw bewegingen. Om beter te blijven zal er een advies voortvloeien wat houvast biedt om deze klachten in de toekomst te voorkomen.

Visie

Dit mondt uit in de visie van FysioKlein. 5 stappen die niet alleen zorgen voor het over gaan van uw klacht, maar u ook helpen bij het voorkomen van de klacht in de toekomst. Beter bekeken, beter begrepen, beter behandeld, beter bewegen en beter blijven. 

Bekijk meer video’s


Deel dit: