Sportfysiotherapie

Als u sport als hobby of voor uw beroep is het belangrijk om goed op uw lichaam te letten. Bijna iedereen die sport krijgt weleens last van een blessure. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en richt zich op beginnende en ervaren sporters, maar zeker ook op doelgroepen waarbij sport een belangrijk onderdeel kan vormen om mobiel te blijven, zoals ouderen.

Beginnen met sporten

Er zijn veel mensen die graag willen sporten, maar niet weten hoe dit kan binnen hun eigen fysieke capaciteiten. Heeft u bijvoorbeeld al lang niet gesport en bent u bang om te beginnen? Of heeft u een handicap wat het lastig maakt om te beginnen? Bij FysioKlein gaan we samen met u op zoek naar mogelijkheden binnen uw fysieke capabiliteit om toch te kunnen sporten. Wij zorgen voor advies en begeleiding, zodat u met een gerust hart het sporten weer op kunt pakken.

Ervaren sporter

Ook voor ervaren en professionele sporters kan een sportfysiotherapeut van groot belang zijn. FysioKlein heeft ervaren sportfysiotherapeuten die u kunnen begeleiden en van advies kunnen voorzien bij het behalen van uw sportieve doelen en het voorkomen van sportblessures.

Maak direct een afspraak met FysioKlein Sportfysiotherapie

Bekijk meer video’s


Deel dit: