Onze nieuwe collega Petra Hoek

Geplaatst op 13-02-2019 om 11:34

Petra Hoek

Mijn naam is Petra Hoek, in 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna ben ik Manuele therapie gaan studeren, deze studie heb ik afgerond in 2013. Als aanvulling daarop heb ik ook nog een Master gedaan om mijn klinisch redeneren te verbeteren, deze heb ik afgerond in 2017.

De Master Specialisatie Manuele Therapie geeft mij extra vaardigheden, kennis en inzicht om nog lastigere klachten te kunnen behandelen. Hoofdpijn, nek- en rugklachten behandel ik o.a. graag. In deze behandelingen probeer ik deze kennis te combineren met de wensen van de patiënt en de ervaringen die ik op gedaan heb ik de praktijk.

Mijn opleiding als manueeltherapeut heb ik gevolgd aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht. Therapeuten die volgens deze methode zijn opgeleid, behandelen op een zachte en subtiele manier, de ‘eggshell methode’ genoemd. Naast de Manuele therapie maak ik ook gebruik van Mulligan, Mckenzie en oefentherapie. Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling om u weer zelfstandig te laten functioneren en recidief te voorkomen. Voor FysioKlein ben ik werkzaam als zzp-er en daarnaast ben ik nog werkzaam in Amsterdam.

Graag ben ik uw hulp op weg naar herstel.

Deel dit: