Heb jij last van een fysiek

ongemak? Maak snel een

afspraak, want leven is bewegen.

Meest voorkomende klachten of blessures.

De praktijk

Onze praktijk is gehuisvest in het vroegere gemeentehuis van Hazerswoude Rijndijk. Wij delen het pand met een sportschool, een kapsalon, een medisch pedicure, fotografiestudio en een personal coach. De behandelkamers zijn rolstoelvriendelijk en de fysiotherapeuten zijn zowel overdag als in de avond beschikbaar.


Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars zodat de behandelingen vergoed worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor alle informatie betreffende de kosten en tarieven hier.

In de praktijk

Wanneer je klachten hebt, vragen over een blessure of fysieke ongemakken ben je altijd welkom in onze praktijk.

Aan huis

Wanneer je niet naar ons toe kunt komen en je graag één van onze fysiotherapeuten thuis wilt ontvangen. Dan is dat mogelijk. Zo kun je in je eigen tempo in alle rust herstellen.

Onze specialisaties

Bij FysioKlein is het team voortdurend op de hoogte van nieuwe behandelingen en technieken om je klachten optimaal te kunnen ondersteunen. Wij staan klaar om je in onze praktijk of aan huis te helpen met je klachten. Met persoonlijke aandacht streven we naar hoogwaardige zorg die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Je ben bij ons in goede handen om je klachten te verlichten en je herstel te bevorderen, zodat je weer volop kunt genieten van een gezonder en actiever leven.

Waarom mensen in ons geloven

"De praktijk straalt professionaliteit uit, maar zeker ook gezelligheid en openheid."

- Rudy -

Waarom FysioKlein?

FysioKlein is een fysiotherapiepraktijk die hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht biedt. We streven naar op maat gemaakte behandelplannen die passen bij de individuele behoeften en doelen van onze cliënten.


Ons ervaren team van fysiotherapeuten, met verschillende disciplines en specialisaties, combineert geavanceerde behandeltechnieken met een persoonlijke benadering voor de best mogelijke zorg. Of je nu herstelt van een blessure, revalideert na een operatie of je algehele mobiliteit wilt verbeteren, wij begeleiden je op elke stap van de weg.


Onze moderne behandelruimtes bieden een comfortabele en ondersteunende omgeving. We hechten ook veel belang aan educatie en preventie, en bieden begeleiding en advies over oefeningen, houding en levensstijl. Zo geloven we dat je zelf de controle moet hebben over je gezondheid en welzijn op de lange termijn.

Neem contact op

Afspraak maken?

Bij ons kun je direct terecht met of zonder een verwijzing van je huisarts. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail of WhatsApp-bericht en we plannen een afspraak om je klachten in kaart te brengen.


Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat alle benodigde informatie om je voor te bereiden op je eerste bezoek aan onze praktijk.


Volg ons ook op social media voor alle updates en informatie

Speerpunten Fysioklein


  • Persoonlijke aanpak
  • Kleinschalig en bevlogen team
  • Professioneel met zowel wetenschappelijk als innovatieve manier van aanpak
  • Zeer groot aanbod van bewegingsapparatuur
  • Verschillende specialisaties zoals: hand- en polsfysiotherapie, voet- en enkelfysiotherapie en wijkgerichte zorg. 
Share by: