Nieuw maatschapslid bij Jochem Klein Fysiotherapie

Geplaatst op 24-03-2015 om 09:35

Graag willen we een nieuwe collega aan jullie voorstellen: Hester van Griethuizen. Samen met Jochem zal zij vanaf 1 april Jochem Klein Fysiotherapie voortzetten.

150320_Post_JochemKlein_Voorstellen_Hester

“Per 1 april ga ik, Hester van Griethuizen, het team van Jochem Klein Fysiotherapie versterken. Bij deze wil ik mij even voorstellen.

Ik ben in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut en aan het werk gegaan bij een gerenommeerd bedrijf in Leiden, Visser fysiotherapie. Bij Visser was Jochem lange tijd mijn collega en met deze ervaring in het achterhoofd, hebben we besloten samen Jochem Klein Fysiotherapie voort te zetten.

De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met allerhande klachten. Van acute pijnklachten tot aan langdurige revalidatie trajecten na operaties, van werk gerelateerde klachten en sportblessure tot klachten bij chronische aandoeningen. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in schouder- en knieklachten en ben ik lid geworden van zowel het Rijnland Schouder Netwerk als het Rijnland Knie Netwerk. Verder heb ik mij verdiept in chronische ziekte: perifeer en coronair vaatlijden en diabetes en heb ik mij ingeschreven in het Claudicationet. Ik zal mij de komende tijd inzetten om beweegprogramma’s te ontwikkelen voor mensen met chronische aandoeningen.

Naast patiëntenzorg heb ik veel plezier in het geven van sportlessen en motiveren tot bewegen, coachen en begeleiden naar sportieve doelen.

Bewegen speelt in mijn leven een grote rol. Na een korte volleybal carrière heb ik mij gewaagd aan duursporten als hardlopen, fietsen en zwemmen. Ik heb een aantal marathons voltooid, soms met gemak, meestal met de nodige pijn en eenmaal een hele triatlon in Almere. Naast vele mountainbike ritjes in Nederland en in de mooiste bergen over de hele wereld heb ik als kers op de taart in 2014 de Cape Epic in Zuid Afrika volbracht. Ik hoop mijn enthousiasme voor sport en lekker bewegen kan overbrengen bij Jochem Klein Fysiotherapie!” 

Deel dit: