Update nieuwe locatie: Gemeentehuis

Geplaatst op 09-06-2015 om 10:30

Beste vrienden, sportliefhebbers en andere betrokkenen,

We willen jullie zo weinig mogelijk lastig vallen met wat zich afspeelt achter de schermen en onze werkzaamheden op de huidige locatie zoveel mogelijk continueren. Om jullie op de hoogte te houden van de (reeds gerealiseerde) ontwikkelingen, zullen we van tijd tot tijd een “update” maken.

De Steentjes-actie

Doordat zoveel mensen ons een warm hart toedroegen, is de “steentjes-actie” een groot succes geworden! Op dit moment wordt door de notaris de laatste hand gelegd aan de steentjes-contracten.

Hiernaast hebben we het benodigde aantal grootinvesteerders aan ons weten te binden.

Opening nieuwe pand

We hadden begin september 2015 de opening gepland, maar eind mei hebben we van de gemeente te horen gekregen dat we nog niet kunnen starten met de verbouwing doordat de verplichte vergunningen nog niet rond zijn.

Zo wachten we nog op de:

  • bouwvergunning
  • inrichtingsvergunning
  • omgevingsvergunning

Bovenstaande zou allemaal voor 1 juni rond zijn, maar wordt momenteel vanuit de gemeente opgerekt naar 1 juli. Daarna moeten we nog 6 weken wachten op de onherroepelijkheid, voordat we kunnen starten met de verbouwing.

Oktober

Door al deze ontwikkelingen zal de opening op 1 september helaas niet kunnen worden gerealiseerd. Desondanks hopen we dat per oktober 2015 de deuren open kunnen van een nieuw en schitterend pand. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, stellen we u allen verder op de hoogte.

Groeten,

Dennis
Michiel
Jochem

Deel dit: