Wandeltocht: Rondje Hazerswoude 22 september 2018

Geplaatst op 03-09-2018 om 15:34

Op 22 september 2018 organiseert Fysioklein samen met Sport2bfit en partners een wandeltocht over diverse afstanden in de omgeving van Hazerswoude Rijndijk. Het doel van deze tocht is weer actief te worden en gezellig met elkaar aan de wandel te gaan na de mooie en misschien wel luie zomer.

De volgende afstanden kunnen worden gelopen: de 10 km, 5 km en de kinderloop van 3 km! Je krijgt een kaartje en een route beschrijving mee, want er zullen verder geen pijlen zijn die de route aangeven. De reguliere verkeersregels gelden op zowel de autoweg als fietspaden, dus let wel goed op want deelname is op eigen risico.

 

Praktische informatie

De start van de tocht zal plaatsvinden op het Frederik van Eedenplein 4, Hazerswoude Rijndijk. Dit is het plein achter het “oude gemeentehuis” en de huidige locatie van Fysioklein en Sport2bfit. De startlocatie is tevens de finish. De 10 km start om 16.00 uur. De 5 km en de 3 km (kinderloop) starten om 17.00 uur. Inschrijven = gratis!

Halverwege de 10 kilometerloop staat een verzorgingspost met appels en water. Na afloop, rond 18.00, wordt er soep en een drankje geserveerd op het plein en is er gelegenheid om verhalen uit te wisselen.

Inschrijven kan bij de balie van de sportschool of via de mail info@fysioklein.nl met naam en telefoonnummer of per telefoon 071-2032056.

 

Om het extra leuk te maken ontvangen de eerste 20 inschrijvingen de 22ste een bidon en de kinderen die de kinderloop hebben volbracht krijgen een button als bewijs. Daarnaast is er een loting en worden er leuke prijzen verloot!! Met speciale dank aan onze partners, want zij verzorgen een volledig gearrangeerde massage, een pedicure behandeling, een kappersbon of een maand gratis sporten! De loting zal om 18.30 plaatsvinden!

 

Mocht je wel mee willen doen, maar lichamelijk niet kunnen? Laat je dan helpen bij Fysioklein en zorg er zo voor dat je er de volgende keer bij kan zijn!

Deel dit: