De 5 stappen

Bij FysioKlein werken wij vanuit 5 vaste pijlers: De 5 B’s.

Beter bekeken

Het lichaam is een keten en zo sterk als de zwakste schakel. Naast de plaats van de klacht wordt de hele keten onderzocht om zo meer duidelijkheid in de klacht te krijgen en herhaling van een klacht te voorkomen.

Beter begrepen

Met gebruik van anatomische modellen en 3D computer-animaties wordt de klacht aan u uitgelegd. Op deze manier begrijpt u wat er aan de hand is en waarom er behandeling nodig is, en waarom welke behandeling gekozen wordt.

Beter behandeld

Naast een moderne behandelkamer maken we gebruik van de verschillende ruime oefenzalen om u functioneel te trainen. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maken deel uit van de behandeling.

Beter bewegen

Het blijkt dat het patiënten die de gedachte achter de gekozen therapie begrijpen en onderschrijven, en op een leuke effectieve manier aan hun herstel werken minder moeite kost de behandeling vol te houden en de oefeningen te blijven doen. Dit is erg belangrijk bij het behalen van de behandeldoelen.

Beter blijven

Nadat de klachten zijn verdwenen, is het van groot belang dat u ook beter blijft. Door gerichte adviezen als afsluiting van de behandeling kunt u zelf zorgen dat in de toekomst deze klachten niet terug zullen keren.


Deel dit: