FysioKlein Ons team

 

Het team van FysioKlein bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van onder meer sportrevalidatie, medical taping, houdingsgerelateerde klachten, manuele therapie en dry needling.

Hester_Jochem_Klein_Fystiotherapie
Hester van Griethuizen

Mijn naam is Hester van Griethuizen en ik ben in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van der Laan. Ik ben aan het werk gegaan bij een gerenommeerde praktijk in Leiden. Bij dit bedrijf was Jochem lange tijd mijn collega en met deze ervaring in het achterhoofd, hebben we besloten “Jochem Klein Fysiotherapie” om te bouwen naar “Fysioklein” en samen voort te zetten.

De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met allerhande klachten. Van acute pijnklachten tot aan langdurige revalidatie trajecten na operaties, van werk gerelateerde klachten en sportblessure tot klachten bij chronische aandoeningen. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in schouder- en knieklachten en ben ik lid van het Rijnland Knie Netwerk. Verder heb ik mij verdiept in chronische ziekte: artrose, hartklachten en diabetes. Samen met collega’s hebben we beweegprogramma’s gemaakt om deze patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Naast patiëntenzorg heb ik veel plezier in het geven van sportlessen en motiveren tot bewegen, coachen en begeleiden naar sportieve doelen. Met de aanleg van de beweegroute achter ons pand is voor mij een wens in vervulling gegaan! Bewegen speelt in mijn leven een grote rol. Fietsen, hardlopen zwemmen, buitenspelen. Samenwerken met de sportschool en participeren in de activiteiten die zij organiseren, vind ik geweldig. Ook voor mij geldt: bewegen is leven! Ik hoop mijn enthousiasme voor sport en bewegen naar u over te brengen.

 

Djim_Jochem_Klein_Fystiotherapie

Djim Kromhout

Ik ben Djim Kromhout (30 jaar) en ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik ook een sportopleiding gedaan, het CIOS in Haarlem. Hierdoor heb ik veel affiniteit met sport en heb ik veel ervaring in het trainen met mensen.

Tijdens de therapie heeft training en oefenen dan ook groot aandeel. Samen met patiënten probeer ik dit zo goed mogelijk in te passen in het dagelijks leven. Zo blijft de motivatie om oefeningen te doen het hoogst. Natuurlijk is bewegen een van de belangrijkste dingen voor een gezond lichaam!

Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen gedaan om mij te verdiepen in blessures/ziektebeelden, onderzoek en behandelmogelijkheden. Zo heb ik een cursus dry needling, echografie en fysiotherapie bij diabetes gedaan. Op dit moment ben ik mij aan het verdiepen in heup en liesklachten. Verder houd ik mij bezig met het contact van sportverenigingen en het opzetten van een sportnetwerk in de buurt van de praktijk. Ook ben ik actief in het verzorgingshuis Rhijndael in Koudekerk.

 

Mariska_Jochem_Klein_Fystiotherapie
Mariska van der Ven

Mijn naam is Mariska van der Ven en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik werk al ruim 15 jaar als sportinstructrice en sportmasseuse en ben sinds april 2012 het team van FysioKlein komen versterken. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in verscheidene fysiotherapie praktijken, ziekenhuizen en multi-disciplinaire teams. Naast sportblessures concentreer ik me op het begeleiden van mensen m.b.t. gezonde voeding, zorg voor en na een zwangerschap en psychosomatische klachten. Voor FysioKlein ben ik werkzaam als zzp-er en daarnaast word ik ook nog door andere partijen ingehuurd.

 

Robin-van-der-Jagt_Fysio_Klein_Fysiotherapie

Robin van der Jagt

Mijn naam is Robin van der Jagt. In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Voordat ik begon aan mijn studie tot fysiotherapeut heb ik een sportopleiding in Alphen aan den Rijn/Gouda afgerond. Aansluitend na mijn studie fysiotherapie ben ik twee jaar werkzaam geweest in een vooraanstaande fysiotherapie praktijk in Nieuw-Vennep. Ik miste echter het kleinschalige en dorpsgevoel wat ik hier bij Fysioklein helemaal heb gevonden!

De afgelopen jaren ben ik mij naast de “algemene” klachten meer gaan specialiseren in voet-/enkel- en onderbeen klachten en neem ik deel aan het voet- en enkelnetwerk Leiden. Ik ben er van overtuigd dat je altijd verder moet kijken dan alleen de klacht en zal daardoor ook altijd in de hele “keten” werken.

Naast mijn werk ben in onder andere bezig met hardlopen (trailrunning), obstacle runs, tennis, voetbal kijken en mijn gezin.

 

Petra Hoek

Mijn naam is Petra Hoek, in 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna ben ik Manuele therapie gaan studeren, deze studie heb ik afgerond in 2013. Als aanvulling daarop heb ik ook nog een Master gedaan om mijn klinisch redeneren te verbeteren, deze heb ik afgerond in 2017.

De Master Specialisatie Manuele Therapie geeft mij extra vaardigheden, kennis en inzicht om nog lastigere klachten te kunnen behandelen. Hoofdpijn, nek- en rugklachten behandel ik o.a. graag. In deze behandelingen probeer ik deze kennis te combineren met de wensen van de patiënt en de ervaringen die ik op gedaan heb ik de praktijk.

Mijn opleiding als manueeltherapeut heb ik gevolgd aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht. Therapeuten die volgens deze methode zijn opgeleid, behandelen op een zachte en subtiele manier, de ‘eggshell methode’ genoemd. Naast de Manuele therapie maak ik ook gebruik van Mulligan, Mckenzie en oefentherapie. Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling om u weer zelfstandig te laten functioneren en recidief te voorkomen. Voor FysioKlein ben ik werkzaam als zzp-er en daarnaast ben ik nog werkzaam in Amsterdam.

Graag ben ik uw hulp op weg naar herstel.


Deel dit: