Onze partners

De FysiotherapeutSnel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat dit gepaard gaat met fysiek ongemak. Herkenbaar? De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen.

 

Sport2bFit

FysioKlein werkt samen met Sport2BFit. Bij sport2Bfit staan begeleiding, laagdrempeligheid en gezelligheid hoog in het vaandel. Ook de groepslessen zijn van hoge kwaliteit en zijn een plezier om aan mee te doen!

 

logo-alrijne2Alrijne Ziekenhuis is gevestigd in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Op elke locatie wordt u zorg geboden vanuit de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg met persoonlijke aandacht.

 

Rijnland Orthopaedie verricht al jarenlang de meest uiteenlopende orthopaedische behandelingen van het steun- en bewegingsapparaat. De orthopaeden zijn speciaal gericht op behandeling van een of enkele onderdelen van de orthopaedie. Dit verhoogt de kennis over dat deelgebied en verhoogt zo de kwaliteit voor de patiënt.

 

Klein specialist in massage

Klein Specialist in massage is een initiatief van Jolger Klein. Met een passie voor het vak en ondersteuning van erkende massagediploma’s bent u in goede handen.

 

Dietist_logo_partnerSamen met diëtistenpraktijk Miriam Gordijn hebben wij een programma opgesteld gericht op het verbeteren van leefstijl. Het programma is gericht op volwassenen die graag meer over gezonde voeding willen leren en meer willen gaan bewegen.

 

Het Marketing CaféHet Marketing Café is een jong en enthousiast marketingbureau in Leiden dat bedrijven ondersteunt die niet over een vaste marketeer beschikken. Onze gehele nieuwe website en huisstijl hebben wij naar volle tevredenheid door hun laten ontwikkelen.


Buro Azeta

Buro Azeta is de grafische ontwerper van FysioKlein. Buro Azeta bestaat uit een creatief team van gepassioneerde medewerkers die graag meedenken met de klant.

 

Chiropractie Wright: soms kan chiropractie een voorwaarde zijn om verder te kunnen met fysiotherapie. Daarom nemen wij regelmatig het vervolgtraject na behandeling van dr. Wright op ons. Andersom overwegen wij ook bij specifieke klachten of iemand niet beter op zijn plaats is bij chiropractie.

Logo Dekker Osteopathie LeidenHet uitgangspunt van de osteopathie is het menselijk lichaam als zelfregulerend systeem. Dit houdt in dat het lichaam, onder de juiste omstandigheden, zichzelf geneest. De osteopaat gebruikt geen medicijnen of apparaten; hij werkt uitsluitend met zijn handen.

 

orthopedische_schoentechniek_mieremet_FysioKlein_Fysiotherapie

Naast het aanmeten en maken van orthopedisch schoeisel maakt Mieremet ook steunzolen, inlays en aanpassingen aan bestaand schoeisel en aan semi-orthopedisch schoeisel.

Pandpartners

Klein_Massage_FysioKlein_FysiotherapieMet een passie voor het vak en ondersteuning van erkende massagediploma’s bent bij Klein specialist in massage in goede handen.

 

Beauty2B_FysioKlein_FysiotherapieSchoonheidssalon Beauty2B is een stijlvolle salon met een warme uitstraling. De salon staat voor persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer, want ieder mens heeft behoefde aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.

Nancy’s Pedicure & Voetmassage salon: want uw voeten verdienen professionele verzorging.

Cindy_Salon_FysioKlein_FysiotherapieCindy salon voor uiterlijke verzorging, specialiste voor permanente make-up, wimperextensions, kunstnagels, gelpolish, manicure en paraffinebehandellingen.

logo-fitmetirisFit met Iris is een bedrijf van Iris de Goede, gek op sport en voeding en afgestudeerd als diëtiste aan de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek.


Deel dit: